Selasa, 22 Februari 2011

Aku sentiasa melihat dan menilai mu ..... maafkan aku.

Hidup ini tidak ku biarkan keseorangan. Mana taknya bila dah menghadap komputer ni 2-3 jam kadangkala rasa bosan pun ada. Mula lah mencari teman blogger yang setia untuk menghiburkan hati yang sepi.

Seronok bila berkongsi pengalaman dengan teman-teman. Bermacam ragam dan rencah kehidupan dirasai tapi paling penting silaturrahim.

Maaflah teman blogger kadangkala tak sempat meninggalkan jejak diri ini pada followers ...... jangan marah namun  teman blogger tak kan ku tinggalkan. Sebenarnya banyak perkara yang kesuma pelajari dari master blogger ni..... jangan risau semuanya positif belaka.



Disini kan ku garap beberapa blogger yang selalu ku kunjungi untuk dikongsi dengan rakan blogger lain. Minta izin yea blogger.....

BLOG KEHIDUPAN

1.     Kujie - Hidup Biar Sedap

2.      Cik Mas - Dunia Ku Dunia Cikgu

3.      Nordin - Burungman

4.      Aku Dan Perjuanganku

5.     Ben Ashaari


BLOG MASAKAN

1.      ....Sinar Kehidupanku....

2.      Hanieliza's Cooking

3.      Home Sweet Home

4.      Dapur Tanpa Sempadan

5.      Dari Dapur Maklang

6.      Teratak Maklang


Untuk blogger di atas diucapkan terima kasih. Bulan hadapan kesuma akan cuba mengintai blogger lain pula.


Bila hati dah terpikat, kau kan jadi teman ku......

1 ulasan:

  1. Kalau ada teman blogger yang nak promot laman blog boleh tulis kat admin....

    Eratkan silaturahim kita.... jangan malu-malu.

    BalasPadam

'JOM BACA LAGI ENTRI INI' Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...